• darkblurbg
  Starters & Alternators
  With more than 10.500 types of starter motors and alternators, Pos Service Holland covers more than 85% of the automotive and agricultural industry.
 • darkblurbg
  Cores
  Since 2004 Pos Service Holland has its own cores division, which specializes in used starters motors and alternators.
 • darkblurbg
  Handheld Testers
  Can test the alternator when it is still mounted on the car or to be used in combination with all conventional test benches.
 • darkblurbg
  Test Benches
  The test bench is equipped with the latest testing technology for the modern workshop or production facility.
 • darkblurbg
  Parts Testers
  The Motoplat range also includes parts testers to easily checks for any short circuits on parts as stator windings, rectifiers and armatures.

Junior Systeembeheerder (32-40 uur)

Published: 22-05-2023

Pos Service Holland is een leverancier van hoge kwaliteit starters en dynamo’s van vrijwel alle motoren. Via onze internationale vestigingen willen we onze positie verder verstevigen en uitbouwen tot de absolute marktleider. PSH is een informeel, dynamisch bedrijf waar plezier hebben een voorwaarde is tijdens het werken, maar ook waar je uitgedaagd wordt en waar service in de naam zit.

Wat houdt het werk in:
Als systeembeheerder ga jij je fulltime bezighouden met een uitgebreid takenpakket. Enerzijds ben jij de aangewezen persoon om alle collega’s uit verschillende landen te ondersteunen met hun IT vragen (IT en telefonie). Via de telefoon of mail beantwoord jij alle gerelateerde vragen en help je jouw collega’s op weg. Krijgt iemand zijn applicaties op zijn laptop niet aan de praat? Jij lost dit voor ze op. Werkt de printer niet? Ook dit regel jij en waar mogelijk doe je dit op locatie. Omdat je met collega’s uit meer dan 8 verschillende landen communiceert is het belangrijk dat je naast Nederlands ook zeer goed Engels spreekt.

Anderzijds werk je met je collega’s hard aan het vastleggen en beheren van nieuwe processen, het installeren en onderhouden van apparaten en ben je met het team medeverantwoordelijk voor het opzetten van nieuwe vestigingen; van netwerkplan tot de installatie van printers. Pos Service Holland is een snelgroeiend bedrijf en dat levert veel leuke uitdagingen op die we met een gemotiveerd team aanpakken.

Jouw profiel

 • Je bent enthousiast en leergierig met MBO+/ HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (overige talen zijn een pré);
 • Je bent klantgericht en kan zowel zelfstanding als in teamverband werken.

Voldoe je niet helemaal aan het bovenstaande profiel, maar heb je affiniteit met IT en ben je leergierig, dan geven wij je graag de kans je verder te ontwikkelen!

Wat bieden wij:
Naast een marktconform salaris bieden we je:

 • Een uitdagende baan waar ruimte is voor eigen initiatief binnen een hecht team in een informeel bedrijf;
 • Goede secundaire voorwaarden zoals een premievrij pensioen, verzorgde lunch, deelname aan een fietsplan en de mogelijkheid je kennis verder te ontwikkelen met opleidingen/cursussen;
 • Uitzicht op een vast contract en zijn er volop mogelijkheden om ervaring op te doen met alle facetten van IT in binnen- en buitenland.


Is je interesse gewekt? Laat het ons weten!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. Stuur dan je CV naar pz@psh.nl.
Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Yvonne van de Riet op 035-6568504.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.psh.nl of bekijk onze bedrijfsfilm https://www.youtube.com/watch?v=jxOOrUk85y4

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld