• darkblurbg

De Centret automatische werpstraler is een aanzienlijke besparing in arbeid en energie. De Centrets vereisen geen perslucht en zorgen voor een optimaal schoonmaakresultaat. Extra voordelen van deze werpstralers zijn: makkelijk te onderhouden, veilig en eenvoudig, automatische bediening en een laag geluidsniveau. Dit maakt de Centret de aanbevolen oplossing voor een breed scala van schoonmaakprocessen in de automotive workshops, mechanische werkplaatsen en industriële productie.

Toepassingen zijn onder andere het schoonmaken van inwendige schroefdraad, het verwijderen van bramen, giet-, pers- en slijpresten. Uit ervaring is gebleken dat het gebruik van een stalen straalmiddel de beste resultaten oplevert, maar ook andere straalmiddelen kunnen worden gebruikt voor speciale toepassingen. Een verscheidenheid van verschillende trommels gemaakt van een speciaal metaalgaas zorgt voor een optimale aanpassing voor specifieke gebruiksdoeleinden.

Centret Straalmachines

Modellen

WS75

WS200

Externe afmetingen

 

 

Breedte (mm)

980

1180

Diepte (mm)

550

800

Hoogte (mm)

1100

1100

Trommel

 

 

Breedte (mm)

600

750

Diepte (mm)

400

600

Max. gewicht lading

50 kg

75 kg

Toerental trommel

2,7 rpm

2,7 rpm

Toerental rotor

3000 rpm

3000 rpm

Vermogen afzuiger

250 Watt

370 Watt

Voltage

380V 3ph-50/60Hz

380V 3ph-50/60Hz

Totaal vermogen

1500 Watt

5000 Watt

Verwijdert
Verwijdert vuil, verf, oxidatie (roest), lichte bramen, giet en persresten, walshuid enz. in- en uitwendig (ook schroefdraad) zonder beschadigingen

Toepassingen
Machinefabrieken, gieterijen, reparatiewerkplaatsen, oppervlaktebehandeling-bedrijven, revisiebedrijven, restaurateurs, onderhoudswerkplaatsen, garages, verenfabrieken, enz.

Eenvoudige bediening
Slechts machine en trommel openen, laden (Max 1/3 van de trommelinhoud) trommel en machine sluiten, tijdklok instellen en machine inschakelen.

Straalmiddelen
Er wordt in de CENTRET gestraald
Met o.a: Durablast, Steelshot, Graninox

Besparingen
Arbeid en energie.

Lage investering
Door werpstraalprincipe geen perslucht (compressor) nodig. De rotor werpt het straalmiddel met hoge snelheid door de trommel waarin de te stralen onderdelen worden gewenteld.

Veilig
De trommel is beveiligd tegen blokkeren (ligt los op 4 rollen). De motoren zijn beveiligd tegen overbelasting. Het deksel is beveiligd tegen het openen tijdens de straalcyclus. De machine is direct uit te schakelen door de rode stopknop.

Geluidsarm
Het geluidsniveau van de machine ligt onder het normale geluidsniveau van een werkplaats.

Milieuvriendelijk
Door gesloten systeem met ingebouwde filters is de Centret milieuvriendelijk.

Trommel
Geconstrueerd van getest materiaal.

Rotor
Speciaal geconstrueerd en
uitgevoerd met verwisselbare
werpbladen.

Filters
De filters scheiden het stof af en zorgen voor een schoon straalmiddel en een schoon milieu. (Het stof wordt in de stofcontainer verzameld).