• darkblurbg
  Starters & Alternators
  Met meer dan 10.500 typen startmotoren en alternatoren, dekt Pos Service Holland meer dan 85% van de automotive- en landbouwmarkt.
 • darkblurbg
  Cores
  Sinds 2004 heeft PSH een coresvestiging die zich specialiseert in gebruikte starters en alternatoren.
 • darkblurbg
  Handheld Testers
  Test een alternator wanneer deze nog is gemonteerd op de auto of kan gebruikt worden in combinatie met alle conventionele testbanken.
 • darkblurbg
  Test Banken
  De testbanken zijn uitgerust met de laatste testtechnologie voor de moderne werkplaats of productiefaciliteit.
 • darkblurbg
  Onderdelen testers
  Het Motoplat assortiment bevat ook onderdelen testers om eenvoudig kortsluiting op onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en ankers te controleren.

De VC-3.1 is een robuust, handheld apparaat voor het uitvoeren van testen en analyses, dat tegen een stootje kan. De VC-3.1 combineert alle functies en mogelijkheden van onze andere handheld testapparaten en is daarmee uniek in zijn soort. Gedetailleerde specificaties worden hieronder weergegeven.

Specificaties

 • Testen in de auto
 • Werkt met conventionele testapparatuur
 • Statisch testen
 • Ingebouwd 19 volt lithium-ionaccu
 • Gebruiksvriendelijk

Verbeteringen 

De VC-3.1 is onze eerste handheld tester die is uitgerust met een kleurenscherm en een totaal vernieuwd toetsenblok. Deze aanpassingen bieden meer gebruiksgemak en maken het testen efficiënter. Met het vernieuwde toetsenblok is het gemakkelijker om door de verschillende testmodi te scrollen en de verschillende opties (bijv. het voltage) tijdens het testen te selecteren.

Beschermrand

Met zijn metalen behuizing en rubberen uiteinden is de VC-3.1 beter beschermd en kan hij tegen een stootje. Dit maakt het testapparaat bijzonder geschikt voor gebruik in productiefaciliteiten en autoherstelwerkplaatsen en op garantie-afdelingen.

Testen in de auto

Het is meestal een hele klus om een alternator uit een auto te halen, en vaak moeten daarbij ook nog andere onderdelen worden verwijderd. Door de VC-3.1 in serieschakeling tussen de alternator en de elektronische regeleenheid (ECU) te plaatsen, kan het handheld testapparaat testen en analyses uitvoeren zonder dat de alternator hoeft te worden gedemonteerd.

Conventionele testapparatuur

De VC-3.1 kan ook worden gebruikt in combinatie met een conventionele testbank, waardoor deze wordt geüpgraded naar een modern testapparaat met meer mogelijkheden om te voldoen aan de eisen voor het testen van COM-alternatoren.

Protocollen analyseren

De VC-3.1 is niet alleen een testapparaat, maar kan ook binnen enkele seconden de 30 regelaarprotocollen en meer dan 200 ID-codes identificeren, met behulp van de technologie API+ (Automatic Protocol Identification). En aangezien de VC-3.1 een eigen stroomvoorziening heeft, kan het analyseren van regelaars meteen ter plekke gebeuren.

Inclusief:

o Multiple plug set
o Test kabels
o Oplader
o Aluminium koffer
o Handleiding