• darkblurbg
  Starters & Alternators
  Met meer dan 10.500 typen startmotoren en alternatoren, dekt Pos Service Holland meer dan 85% van de automotive- en landbouwmarkt.
 • darkblurbg
  Cores
  Sinds 2004 heeft PSH een coresvestiging die zich specialiseert in gebruikte starters en alternatoren.
 • darkblurbg
  Handheld Testers
  Test een alternator wanneer deze nog is gemonteerd op de auto of kan gebruikt worden in combinatie met alle conventionele testbanken.
 • darkblurbg
  Test Banken
  De testbanken zijn uitgerust met de laatste testtechnologie voor de moderne werkplaats of productiefaciliteit.
 • darkblurbg
  Onderdelen testers
  Het Motoplat assortiment bevat ook onderdelen testers om eenvoudig kortsluiting op onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en ankers te controleren.

De testers beschikken nog steeds over de kenmerkende betrouwbaarheid, soliditeit en eenvoud, maar zijn nu ook uitgerust met de modernste technieken. Motoplat ontwikkelde nieuwe CV-testbanken die ook leverbaar zijn in uitvoeringen die geschikt zijn voor hogere belastingen.

Alle testbanken zijn uitgerust met de nieuwste testtechnologieën, zoals de API+-technologie voor snelle automatische protocolidentificatie, voor moderne werkplaatsen of productiefaciliteiten.

De handheld alternatortesters van Motoplat zijn praktische en gebruiksvriendelijke apparaten en worden gebruikt door autogarages, diagnosewerkplaatsen, erkende servicestations en herstelbedrijven.

Benchtop testers vormen een aanvulling op uw huidige testapparatuur. Met de benchtop tester kunt u de alternatoren in de nieuwste auto's van onder andere BMW, Mercedes Benz, Volkswagen en Audi controleren en testen.

Het assortiment van Motoplat omvat ook onderdelentesters voor het eenvoudig controleren op kortsluiting in onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en armaturen.

Toonaangevende Technologie

Om geavanceerd te blijven in de technologie, ontwikkelen wij bij Motoplat de software voor de testapparatuur zelf. 

Betrouwbaarheid

We zijn toegewijd aan het verstrekken van de meest betrouwbare en uitgebreide testers en daarom zijn de producten afgestemd op de behoefte van de klant.

Kwaliteit

Elke tester is van hoogwaardige Europese kwaliteit en voldoet aan de Europese regelgeving.

Service

Onze kwaliteitsnormen zijn ook van toepassing op het gebied van service, technische expertise en advies.