• darkblurbg
  Starters & Alternators
  Met meer dan 9.000 typen startmotoren en alternatoren, dekt Pos Service Holland meer dan 85% van de automotive- en landbouwmarkt.
 • darkblurbg
  Cores
  Sinds 2004 heeft PSH een coresvestiging die zich specialiseert in gebruikte starters en alternatoren.
 • darkblurbg
  Handheld Testers
  Test een alternator wanneer deze nog is gemonteerd op de auto of kan gebruikt worden in combinatie met alle conventionele testbanken.
 • darkblurbg
  Test Banken
  De testbanken zijn uitgerust met de laatste testtechnologie voor de moderne werkplaats of productiefaciliteit.
 • darkblurbg
  Onderdelen testers
  Het Motoplat assortiment bevat ook onderdelen testers om eenvoudig kortsluiting op onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en ankers te controleren.
 • darkblurbg
  Wasmachines
  Magido industriële wasmachines zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal en zijn leverbaar in verschillende maten om elke klus te klaren.

Pos Service Holland is een internationale groothandel op het gebied van startmotoren en alternatoren. Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje en China en vertegenwoordiging vanuit verschillende landen bedient PSH haar klanten wereldwijd.

Sinds de oprichting is Pos Service Holland uitgegroeid tot een gerenommeerde groothandel in startmotoren en alternatoren. Onze service gaat verder dan alleen verkoop, ook voor een gedegen advies kunt u bij ons terecht.

PSH heeft van elke productgroep de meest uitgebreide voorraad en mocht het gewenste artikel niet direct leverbaar zijn, dan zullen wij alles in het werk stellen om het binnen een redelijk termijn voor u te verzorgen.

PSH is importeur van diverse merken en wij leveren startmotoren en alternatoren in elk segment van de handel, zoals personenwagens, vrachtwagens, landbouw, scheepvaart en industrie.

Elke vestiging van PSH beschikt over een uitgebreide webshop waarin de voorraad en beschikbaarheid van startmotoren en alternatoren kan worden bekeken. Tevens kunnen er orders worden geplaatst en aanbiedingen worden bekeken. De units in de webshop zijn voorzien van uitgebreide informatie, een afbeelding van de stekker en een flashfoto die 360 graden kan roteren!

Naast startmotoren en alternatoren levert PSH ook equipment toegespitst op de elektro-werkplaats.

Voor het reinigen van onderdelen levert PSH onder andere
roestvrijstalen industriewasmachines, handstraalmachines en werpstralers voor de veeleisende electro-specialist. Al deze machines staan bekend als werk besparend en door de scherpe prijs/kwaliteit verhouding, is de investering vaak rendabel.

Voor het controleren van de werking van startmotoren en alternatoren heeft PSH verschillende testers van het eigen merk Motoplat ® in het assortiment.

Uiteraard voldoen alle door ons geleverde machines aan de strenge CE-norm.