• darkblurbg
  Starters & Alternators
  Met meer dan 10.500 typen startmotoren en alternatoren, dekt Pos Service Holland meer dan 85% van de automotive- en landbouwmarkt.
 • darkblurbg
  Cores
  Sinds 2004 heeft PSH een coresvestiging die zich specialiseert in gebruikte starters en alternatoren.
 • darkblurbg
  Handheld Testers
  Test een alternator wanneer deze nog is gemonteerd op de auto of kan gebruikt worden in combinatie met alle conventionele testbanken.
 • darkblurbg
  Test Banken
  De testbanken zijn uitgerust met de laatste testtechnologie voor de moderne werkplaats of productiefaciliteit.
 • darkblurbg
  Onderdelen testers
  Het Motoplat assortiment bevat ook onderdelen testers om eenvoudig kortsluiting op onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en ankers te controleren.

Pos Service Holland is een internationale groothandel op het gebied van startmotoren en alternatoren. Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Polen, Verenigd Koninkrijk, China en Taiwan en vertegenwoordiging vanuit verschillende landen bedient PSH haar klanten wereldwijd.

Sinds de oprichting in 1992 is Pos Service Holland uitgegroeid tot een gerenommeerde groothandel in startmotoren en alternatoren. Onze service gaat verder dan alleen verkoop. Ook voor betrouwbaar en deskundig advies kunt u bij ons terecht. Onze missie is om een compleet aanbod hoogwaardige OE-, reman- en private label-producten aan te bieden, ondersteund door een uitstekende klantenservice, diepgaande productkennis en expresverzending binnen Europa. 

PSH is distributeur van roterende elektrische componenten, onderdelen en testers voor alle
marktsegmenten. 

PSH heeft een uitgebreide webshop. Bij elke unit vindt u een groot aantal referentienummers en uitgebreide informatie. Bij alle units in onze webshop vindt u een HTML-foto. Daarnaast kunt u elke foto eenvoudig 360 graden draaien met de muis. 

PSH biedt de mogelijkheid om bestellingen wereldwijd, rechtstreeks bij uw klant te leveren. U hoeft hiervoor alleen het afleveradres aan te passen in het betalingsscherm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende transportopties.

Om een positieve bijdrage te leveren aan het klimaat en onze CO2-uitstoot te compenseren, ondersteunt PSH duurzame bosbouwprojecten van Land Life Company.