• darkblurbg
  Starters & Alternators
  Met meer dan 10.500 typen startmotoren en alternatoren, dekt Pos Service Holland meer dan 85% van de automotive- en landbouwmarkt.
 • darkblurbg
  Cores
  Sinds 2004 heeft PSH een coresvestiging die zich specialiseert in gebruikte starters en alternatoren.
 • darkblurbg
  Handheld Testers
  Test een alternator wanneer deze nog is gemonteerd op de auto of kan gebruikt worden in combinatie met alle conventionele testbanken.
 • darkblurbg
  Test Banken
  De testbanken zijn uitgerust met de laatste testtechnologie voor de moderne werkplaats of productiefaciliteit.
 • darkblurbg
  Onderdelen testers
  Het Motoplat assortiment bevat ook onderdelen testers om eenvoudig kortsluiting op onderdelen zoals statorwikkelingen, gelijkrichters en ankers te controleren.

ARTIKELEN RETOUR STUREN VIA NACHTLEVERING (NL/BE)

 1. Meld u retouren online aan via onze webshop.
 2. Zendingen dienen altijd goed verpakt te zijn in een verzenddoos. Bij artikelen die enkel in de originele verpakking worden verstuurd, worden er kosten in rekening gebracht als gevolg van verpakkingsschade en eventuele transportschade. Wij verzoeken u pomp-dynamo’s en andere artikelen die vloeistof kunnen lekken te verpakken in een plastic zak.
 3. Vermeld uw klantnaam, klantnummer en datum digitaal op dit label en print het in kleur uit
 4. Bevestig het label op de zending en plaats deze zichtbaar in de nachtlocatie. De zending wordt bij een eerst volgende levering meegenomen door de chauffeur.

 RETOURLABEL PSH-NSE

NACHTLEVERING 

PSH biedt haar klanten de mogelijkheid tot nachtlevering via ons logistiek partner ‘Night Star Express’.
Bestellingen kunnen gedurende dag worden geplaatst en de zendingen worden in de loop van de nacht vóór 08:00 uur 's morgens afgeleverd op het gewenste afleveradres. Op hoog kwaliteitsniveau worden producten en/of onderdelen geleverd zodat de goederen voor de volgende werkdag op de plek van bestemming zijn.

*Zie Algemene Voorwaarden Artikel 6

NACHTLOCATIE

Voor nachtlevering in de BENELUX is het aan te raden om in het bezit te zijn van een degelijke, droge afleverlocatie welke bij voorkeur is voorzien van een slot. Te denken valt aan een box of container, maar ook leveren in het pand behoort tot de mogelijkheden.


AANMELDEN

Indien u nachtlevering wenst en nog niet bent aangesloten bij Night Star Express, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen en samen met 1 of 2 sleutels te versturen naar:

Night Star Express Hellmann B.V.
T.a.v. Sleutelregistratie
Logistiekstraat 4,
7041 KH, ’s-Heerenberg
Nederland

REGISTRATIEFORMULIER NACHTLEVERING

Indien er nog vragen zijn, kunt u contact met ons opnemen via tt@psh.nl