• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Met meer dan 10.500 typen startmotoren en alternatoren, dekt Pos Service Holland meer dan 85% van de automotive- en landbouwmarkt. Ook levert PSH units voor vrachtwagens en scheepvaart.

 PSH is een toonaangevend en ISO gecertificeerd bedrijf als het gaat om een breed en meest complete assortiment starters en alternatoren. Onze klanten kunnen kiezen uit units in verschillende uitvoeringen met hetzelfde OE nummer, zoals nieuw OEM, Gereviseerd of Imitatie.

Vanwege de goed afgestemde communicatie en het logistieke proces tussen alle PSH-vestigingen, is het mogelijk om voorraad binnen enkele dagen uit te wisselen of om rechtstreeks aan onze klanten wereldwijd te leveren.

Dit wordt gedaan om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en in te spelen op hun behoeften.

PSH is een importeur van diverse merken, waaronder OEM starters en alternatoren van Bosch, Denso, Leece Neville, Mitsubishi, Prestolite, Valeo, Visteon en vele anderen. (zie pagina 22)

Naast de bovengenoemde OE merken heeft PSH ook een eigen geregistreerd private label onder de naam TWA ®. De starters en alternatoren van TWA zijn volledig uitwisselbaar met originele delen en zijn onderverdeeld in twee verschillende uitvoeringen: TWA NEW en TWA REMAN. TWA NEW is geproduceerd onder onze supervisie en bevat starters en alternatoren voor de meest voorkomende Aziatische auto’s. TWA REMAN bevat gereviseerde starters en alternatoren en zijn producten van top kwaliteit.